mandag 9. mai 2011

09.05.11

Dagene i det siste har vært veldig bra. Selv om det ble en drastisk forandring i været i dag. Gikk ut av huset og så en hage full av hagl og en vill hund som prøvde å fange dem, haha, åh Bailey. Det har vært noen veldig bra dager her, jeg er bare glad! Det var 6 uker på søndag til jeg er på vei hjem, jeg har bare 4 uker igjen med skole, jeg har en kjempe bra vertsfamilie, jeg har kjempe bra venner, en av mine beste venner kommer hit til Vegas på ONSDAG !!! Herregud som jeg gleder meg. Alt er bare bra. Men samtidig så har det vært en merkelig stemning. Det går ikke helt an å beskrive det. Mange av utvekslingsstudentene her begynner å merke at det er snart på tide å begynne å tenke på hjemreise, og det er skremmende. Jeg husker da jeg satt å leste bloggene til forskjellige utvekslingsstudenter i fjor og alle skrev "året går så fort forbi, det er helt sykt!", eller noe sånt, og jeg klarte ikke helt å skjønne det. Hvordan kan 10 måneder langt, langt borte fra alle hjemme gå fort? Jeg kan bekrefte: det går helt vilt fort. Klisjè, men det var som i går at jeg satt på kjøkkenet hjemme i Norge og hadde telefonintervju med explorius. Og nå sitter jeg her på rommet mitt i USA og får mailer om at jeg må begynne å forberede meg til avreise. Å dra fra Norge var helt utrolig trist, men det kommer nok til å bli like trist å dra herfra! Da jeg dro i sommer visste jeg akkurat når jeg skulle tilbake. Det er jo ikke akkurat slik at jeg kan dra til Las Vegas rett som det er! Men jeg får bare jobbe da og tjene om masse penger også dra å besøke de. Ja, forresten, noen som har en jobb til meg? Norstat frista ikke sånn veldig akkurat nå. heheh
Håper alle har det kjempe bra hjemme, at russen har hatt det jævelig gøy på landstreff, og alt bare er bra.
Ses snart!






















SENIORS: Cody, Ashley, CJ, meg daa, Trevor, Sarah, Sean, Devon(Prom Queen), Austyn, Jack(Prom King), Nick, Keelin og Hudson.
Jeg har enda ikke fått lagt ut mange bilder fra Prom eller Spring Break, men venter fortsatt på noen bilder fra Ashlyn :-) Her har vi jo et jeg tror jeg ikke har lagt opp før (?)

3 kommentarer:

  1. Jeg er ihvertfall veldig glad for at vi sees snart;))Forstår godt at at dine følelser blir dratt i begge retninger.. Du skal jo tilbake på besøk, så si PÅ GJENSYN!! Mange som venter her og, det blir en herlig sommer Malin;)Lismarka vil vise seg på sitt beste 20 juni!!! Kos deg med Inga besøk, det blir stas!

    SvarSlett
  2. Jeg kunne sikkert ha skaffet deg en jobb.... ha ha :))

    SvarSlett
  3. Kos deg med Inga - hun gleder seg!

    SvarSlett